...Welcome to kerofarahanadotentahpapedotkerogedik...leave your comment and follow me...i will follow you back for sure...thanks a lot dear...muahhh...

My photo
Kluang, Johor, Malaysia
call me kero. kenapa kero? sebab saya dedulu suka katun keroro gunso. sekarang dah besar mama cakap kena matang. cewahhh! saya bukan budak bandar. saya budak kampung-kampung je. saya tak suka senyum tak memasal. nanti orang cakap saya gila pulak. haha. saya suka buat muka ketat kening kerut-kerut bila jalan. saya hitam manis. manis tu saya tak berapa nak sure sebab saya tak pena rasa. tapi yang hitam tu saya dah konpem-konpem sure. saya ada family yang best. saya ada pakwe yang suke ketawa seikhlas-ikhlasnya. sekian sahaja . bye-bye

Nov 27, 2011

happy birthday kero!

"" HAPPYBIRTHDAYTOME
   HAPPYBIRTHDAYTOME
   HAPPYBIRTHDAYTOKERO
   HAPPY BIRTHDAYTOME ""

25th november 2011

genap sudah umur kero 21 tahun. besar dah anak mamapapa sorang nie. dah layak mengundi pun. hehehe. umurdah besar nie kena lah pandai berdikari kan. dah kene mula jauhkan benda-benda yang kanak-kanak dari diri tu sikit2. kene lebih berani sekarang untuk face the world yang makin lama makin mencabar. kene lebih berusaha untuk lebih berjaya ye kero. jangan selalu ambil mudah semua benda. insyallah... i'll try.

sempena birthday nie, family dah sambut awal sehari birthday nyer.hehe... excited terlebih plak dorang kan... ala kadar je. thanks ama, apah n along. i LOVE u so much. sedih jugak pasal adek takde. takpe 31 november nie die balik malaysia. tak sabar wooooo... misssssss u giler2. (takde amik pic plak time nie)

on the 25, kero sambut dengan another org tersayang. hehe. encik kassim selamat saya. die teman saya the whole evening pasal kitorang keluar pas sembahyang jumaat. tapi pakcik nie asyik merungut je pasal kene teman shopping. dah kene upah pizza pun still nak merungut taw. sekeh kang. hehe...

muke excited kassim selamat dapat cheezy bites
paling sakit hati bila si kassim selamat nie jalan heret kaki sebelah. protes pasal kaki die dah penat. taknak jalan betol2 selagi tak dapat duduk kat kerusi gintell. haha. (n this is my first time try this massage chair pasal takut geli kene urut2)

muke nak kene tumbuk 

first time cube
muke nak balik
thanks dear

TERIMA KASIH UNTUK SEMUA YANG WISH 
 >_<

p/s : minggu depan along tunang. alhamdulillah sampai dah jodoh dia. mudah-mudahan semuanya berjalan lancar. hmmm baru akak pertama nie. pasni kene tunggu adek pastu barulah boleh sampai turn kero pulak. hehe.... (i call my 2nd sis "adek")